صفحه اصلی
قابل توجه دانشجویان: اطلاعات تماس با کارشناسان آموزش و گروه
  • 2063 بازدید

به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند با توجه به برنامه دورکاری کارکنان دانشکده مدیریت و حسابداری، کارکنان از طریق ایمیل های زیر پاسخگوی سوال ها و مشکلات شما هستند.

خواهشمند است برای هر مشکل یا سوال به ایمیل کارشناس گروه مربوط پیام داده شودو از ارسال ایمیل برای سایر کارشناسان خودداری شود.

ارسال ایمیل برای خانم کریمی(مسئول آموزش)تنها در صورت ارجاع شما به ایشان از سوی کارشناس مربوط انجام گیرد.

مباحث مرتبط به تایید درخواست دفاع و صورتجلسه دفاع و گرفتن لینک برای دفاع مرتبط با کارشناسان گروه های آموزشی است که ایمیل آنها نیز به پیوست آمده است

ایمیل ها در ساعت اداری و در نهایت تا 24 ساعت پس از ارسال پاسخ داده خواهد شد. در صورت عدم پاسخ به ایمیل ارسال شده به کارشناس مربوط در بازه زمانی 24 ساعت، لطفاعدم پاسخگویی ویا مشکلات حل نشده را به ایمیل زیر گزارش کنید

problemsfeedback@gmail.com

ایمیل های کارشناسان